WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Melyik webáruház készítés eszközt alkalmazom?

Az egyik legelismertebb webáruház készítés motort alkalmazom és integrálom a weboldalba. A világ webáruházainak 37%-át ez hajtja. Rugalmas, sokféle dizájnt és elrendezést megengedő megoldás megszámlálhatatlan beállítási, lokalizálási és testreszabási lehetőséggel.

Kinek javasolt a webáruház készítés szolgáltatást nálam igénybe venni?

Azoknak, akik már pontosan tudják, mit szeretnének forgalmazni, milyen termékkategóriákban – tehát pontos elképzelésük van már a termékpalettáról. Az általam készített webáruház hasznos lehet azoknak, akik szívesen foglalkoznak maguk (vagy munkatársuk) a termékfeltöltéssel.

Olyanok is kérjenek ajánlatot a webáruház készítés szolgáltatásra, akik még nem tudják, milyen kialakítás lenne optimális termékkörük számára. Ők előre kialakított minta-elrendezések közül válogathatnak, amit kérésükre testre szabok majd.

Mi az általam készített webáruház legnagyobb erőssége?

A legnagyobb erőssége az, hogy mobilon is tökéletesen működik, illetve többnyelvű is lehet. További erőssége, hogy a keresőoptimalizálható, azaz a vásárlók hamar rátalálnak termékekre keresve.

 • "Korábbi tapasztalatom más webfejlesztő cégekkel kapcsolatban az volt, hogy egy-egy project elindítása és befejezése között több hónap telt el. A minimális idő, amit rá kellett szánni egy projektre, az 8 hónap volt ezidáig (kapcsolat felvételtől a kész weboldalig).

  Ami számomra nagyon szimpatikus volt a közös munkánkban az a gyorsaság. Gyorsan megkaptam az árajánlatot, gyorsan kiválasztottuk a megfelelő design-t, gyorsan felépítetted a weboldalt, gyorsan reagáltál a kérésekre. Így gördülékenynek éreztem a közös munkát.

  Ami plusz érték, hogy mindenre kiterjedt a figyelmed, nem nekem kellett figyelmeztetnem például a kereső optimalizálásra. 🙂

  A jövőbeli terveimben, ha szerepelni fog egy weboldal és webshop indítása, biztosan Téged foglak megkeresni. :)"

  Császár Hedvig Anna Hurricane Bt. / tulajdonos

Leggyakrabban olyan vállalkozások keresnek fel a webáruház készítés igényével, akiknek már van utcai üzletük vagy mintaboltjuk, és szeretnék a termékeik elérését növelni online csatornák felhasználásával.

Olyanok is adnak megbízást, akik egy akár 10 évnél régebbi weboldalukon keresztül, szöveges megrendelő-űrlap segítségével gyűjtötték megrendeléseiket, és lakásukból intézve, kézzel adminisztrálva azokat intézték a teljesítést. Ők egyben új, korszerű, reszponzív (mobilról is használható) weboldalba integrált megoldást igényelnek.

Jellemzően nem csak arról van szó, amikor valaki webáruház készítés feladattal megkeres, hogy tudjon eladni egy internetes felületen keresztül, hanem a legtöbbször online marketing csatornákat is szeretnének kihasználni, hogy a termékeik iráni érdeklődőkből minél többet oda is tereljenek webáruházukba, és ott is tartsák őket.

Mit tud az általam készített webáruház?

 • Mobilbarát
 • Többnyelvű
 • Könnyű és gyors termékfelvitel
 • Termék-gyűjtőoldal többféle elrendezéssel
 • Minden terméknek külön aloldal, ahol a termékekhez képgalériát, leírást lehet rendelni
 • Keresőoptimalizált termékleírások
 • Termék-értékelési lehetőség.
 • Automata (testre szabható) email a rendelésről a vásárlónak és az üzemeltetőnek is
 • Többféle szállítási mód: például súlytól függő futárdíj vagy ingyenes bizonyos összeg felett
 • Vásárlás előtt ÁSZF elfogadtatási lehetőség
 • Rendelések nyomon követése az admin felületen
 • Termék-variációk létrehozása. (pl.: szín, méret, stb.)
 • Fizetési módok: Bankkártyás fizetés integrálása, PayPal, előre utalás stb.