WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Van már elképzelése?

Az egyik webáruház készítés ügyfelem az alábbi specifikációval állt elő: van már mintaboltja, de szeretné az interneten böngésző embereket, cégeket is megcélozni termékeivel.

“A JÓ ÜZLETI AJÁNDÉK HIDAT ÉPÍT ÖN ÉS ÜGYFELEI KÖZÖTT” Az üzleti ajándék olyan figyelmességből adott dolog, amely kifejezi a két cég közötti üzleti barátságot és a hosszú távú korrekt kapcsolat fenntartását. Ami az üzleti ajándék kiválasztását illeti általánosságban, mindig vannak olyan ajándéktárgyak, amelyek nagyon jól asszociálhatók a cég tevékenységéhez, illetve a vendéglátó országához, városához. Ilyenkor olyan ajándékot keresünk, amely Magyarországról, vagy településünkről, esetleg a vállalatunkról szól. Erre nyújt praktikus és értékes megoldást az aranyozott kép. Magyarország több, mint 100 nevezetes épületéről készültek 23 karátos aranyozott felületen emlékképek. Válassza ki az Ön számára legkedvesebbet, és ajándékozza meg vele külföldi vagy hazai partnerét.

Egy másik ügyfelem így fogalmazta meg céljait:

„Ne csak együnk, TÁPLÁLKOZZUNK! Azaz mindig figyeljünk oda, hogy mikor, mit viszünk be a szervezetünkbe. Ne csak éhségérzetünket akarjuk csillapítani az étellel, legyünk tudatosak az étkezésben is. Tudjuk, hogy az épp elfogyasztott élelmiszer milyen jótékony hatással lesz a szervezetünkre, milyen táplálékhoz juttatjuk éppen magunkat, ami pozitívan szívódik fel a szervezetünkben. A weboldal tanácsokkal, hasznos cikkekkel, saját, otthon kipróbált receptekkel látja el látogatóit, valamint az integrált webáruházban lehetőség van az alapanyagok megvásárlására is.

Egy webáruház nem csak egy bolt az interneten. Oda el is kell találnia a vevőnek és vásárolnia is kell, végül vissza kell térnie, hogy újra vásároljon. Nem könnyű ezeket a célokat definiálni, de megéri: jól megfogalmazott üzleti tervre és tartalomra van szükség. Cikkekre, termékleírásokra, érdekességekre és történetekre. Készen áll? Ha igen, akkor eséllyel indul neki a webáruház készítés és sikeres üzemeltetés rögös, de sok élményt rejtő útjának.

Melyik webáruház készítés eszközt alkalmazom?

Az egyik legelismertebb webáruház készítés motort alkalmazom és integrálom a weboldalba. A világ webáruházainak 37%-át ez hajtja. Rugalmas, sokféle dizájnt és elrendezést megengedő megoldás megszámlálhatatlan beállítási, lokalizálási és testreszabási lehetőséggel.

2017 novemberétől teljesen új alapokon, minden részletre kiterjedően lehet testre szabni egy új webáruház kinézetét. Elmúltak a kötöttségek!

Kinek javasolt a webáruház készítés szolgáltatást nálam igénybe venni?

Azoknak, akik már pontosan tudják, mit szeretnének forgalmazni, milyen termékkategóriákban – tehát pontos elképzelésük van már a termékpalettáról. Az általam készített webáruház hasznos lehet azoknak, akik szívesen foglalkoznak maguk (vagy munkatársuk) a termékfeltöltéssel.

Olyanok is kérjenek ajánlatot a webáruház készítés szolgáltatásra, akik még nem tudják, milyen kialakítás lenne optimális termékkörük számára. Ők előre kialakított minta-elrendezések közül válogathatnak, amit kérésükre testre szabok majd.

Kiknek NEM TUDOK segíteni?

Akik olcsó megoldást keresnek ahelyett, hogy profitot termelő megoldást keresnének

Akik nem akarnak vagy nincs idejük együttműködni a fejlesztés vagy a kampányok során

Akik nem végzik el a megállapodott feladatok rájuk háruló részét

Akik úgy gondolják, hogy mindenhez értenek

Akiknek nincs üzleti tervük az online marketing hasznosítására

Akik abból szeretnének élni, hogy másokat ingyen dolgoztatnak

Mi az általam készített webáruház legnagyobb erőssége?

A legnagyobb erőssége az, hogy mobilon is tökéletesen működik, illetve többnyelvű is lehet. További erőssége, hogy a keresőoptimalizálható, azaz a vásárlók hamar rátalálnak termékekre keresve.

További előnyök:

Gyorsan elkészül a világszerte kipróbált, kiforrott motornak köszönhetően

Magyarul és többnyelvű üzemmódban is könnyűszerrel használható, megtanulható

Hatalmas nemzetközi fejlesztőgárda áll mögötte – szinte nincs megvalósíthatatlan funkció

Különleges funkciók, mint például a mobil kosár, ami mobilon különösen élvezetessé teszi a használatot

 • "Korábbi tapasztalatom más webfejlesztő cégekkel kapcsolatban az volt, hogy egy-egy project elindítása és befejezése között több hónap telt el. A minimális idő, amit rá kellett szánni egy projektre, az 8 hónap volt ezidáig (kapcsolatfelvételtől a kész weboldalig). Ami számomra nagyon szimpatikus volt a közös munkánkban az a gyorsaság. Gyorsan megkaptam az árajánlatot, gyorsan kiválasztottuk a megfelelő design-t, gyorsan felépítetted a weboldalt, gyorsan reagáltál a kérésekre. Így gördülékenynek éreztem a közös munkát. Ami plusz érték, hogy mindenre kiterjedt a figyelmed, nem nekem kellett figyelmeztetnem például a kereső-optimalizálásra. 🙂 A jövőbeli terveimben, ha szerepelni fog egy weboldal és webshop indítása, biztosan Téged foglak megkeresni. :)" webáruház gyorsan

  Császár Hedvig Anna
  Császár Hedvig Anna Hurricane Bt. / tulajdonos
 • "Kedves Attila! Az általad készített weblappal és webshoppal nagyon meg vagyok elégedve. Köszönöm, hogy türelemmel és megértéssel kezelted laikus kérdéseimet, ötleteimet. Ezekre mindig gyorsan jöttek a válaszok és ami a legfontosabb, hogy meg is értettem! A legfontosabb eredmény számomra, hogy egy modern, jól kezelhető webáruházunk született, amelyre már nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett és a látogatottsági adatok is folyamatosan javulnak. Továbbra is folytatjuk az együttműködést, mert az online marketing is a Te kezedben lesz!" jól kezelhető webáruház

  Virágh Beáta
  Virágh Beáta Grafic Line Kft. / Ügyvezető
 • "Attilával való együttműködésünk során a szakmai felkészültséget, a gyorsaságot és a megbízhatóságot tudnám kiemelni. Nagyon könnyen lehetett vele együtt dolgozni, nyitott volt minden elképzelésemre és azok megvalósítására. Ez - úgy gondolom, hogy - a végeredményen is látszódik.  Egy nagyon szép, könnyen átlátható és használható webshop készült el, ami azóta többszörösen megtérült. Nagyon szívesen ajánlom másoknak is, akik weboldal készítésben gondolkodnak! 🙂 " használható webshop

  Ramadan Sára
  Ramadan Sára Pharma-Marketing Kft. / ügyvezető

Leggyakrabban olyan vállalkozások keresnek fel a webáruház készítés igényével, akiknek már van utcai üzletük vagy mintaboltjuk, és szeretnék a termékeik elérését növelni online csatornák felhasználásával.

Olyanok is adnak megbízást, akik egy akár 10 évnél régebbi weboldalukon keresztül, szöveges megrendelő-űrlap segítségével gyűjtötték megrendeléseiket, és lakásukból intézve, kézzel adminisztrálva azokat intézték a teljesítést. Ők egyben új, korszerű, reszponzív (mobilról is használható) weboldalba integrált megoldást igényelnek.

Jellemzően nem csak arról van szó, amikor valaki webáruház készítés feladattal megkeres, hogy tudjon eladni egy internetes felületen keresztül, hanem a legtöbbször online marketing csatornákat is szeretnének kihasználni, hogy a termékeik iráni érdeklődőkből minél többet oda is tereljenek webáruházukba, és ott is tartsák őket.

Mit tud az általam készített webáruház?

Mobilbarát

Többnyelvű

Könnyű és gyors termékfelvitel

Termék-gyűjtőoldal többféle elrendezéssel

Minden terméknek külön aloldal, ahol a termékekhez képgalériát, leírást lehet rendelni

Keresőoptimalizált termékleírások

Termék-értékelési lehetőség.

Automata (testre szabható) email a rendelésről a vásárlónak és az üzemeltetőnek is

Többféle szállítási mód: például súlytól függő futárdíj vagy ingyenes bizonyos összeg felett

Vásárlás előtt ÁSZF elfogadtatási lehetőség

Rendelések nyomon követése az admin felületen

Termék-variációk létrehozása. (pl.: szín, méret, stb.)

Fizetési módok: Bankkártyás fizetés integrálása, PayPal, előre utalás stb.