Vevőszerző honlap – Mutasd meg magad!

 Kategória: márkaépítés

Vevőszerző honlap, ami 1 hét alatt hoz annyi vevőt, mint korábban 1 év alatt?! Ez valóban megtörtént eset, de ide eljutni bizony sok munkába telik.

Hálásan köszönöm, Todorovits Rea; Te egy Angyal vagy, ahogy már sokan mondták előttem. A Látom az Életed – TheA oldal írójaként egy újabb agymenésed hatására elindítottad a Mutasd meg magad! kezdeményezést; lehetőséget biztosítva induló, kezdő, haladó vagy elakadt vállalkozásoknak bemutatni magukat a követőid előtt:

Mutasd meg magad!

“Olyan sokszor mondom, hogy képes vagy mindenre és bármire. Néha azonban kell egy kis segítség, egy lökés, hogy valóban helyére kerüljenek a dolgok. Épp ezért mutasd meg magad! Innentől kezdve minden csütörtök este egy kezdő, haladó, elakadt, vagy épp haladó hazai vállalkozó mutatkozhat be az oldalon. Legyél gyöngyfűző, blogger, ingatlanközvetítő, ruhatervező, sminkes, vagy kutyakozmetikus, most megmutathatod magad. Minden héten, csütörtök este egy poszt jelenik meg a jelentkezőkről. Arra kérlek, privát üzenetben, vagy itt az esemény oldalán mutasd be a vállalkozásod, és ha van weboldal, Facebook oldal, bármi, ahol elérhetnek az érdeklődők, linkeld be, hogy azt is megmutathassam a Látom az életed oldalon. Mert néha csak egy apró esély hiányzik az igazi sikerhez. Lehet, épp ez az. A megjelenés jelentkezési sorrendben történik, és természetesen ingyenes.”

Egy apró segítség

“Számtalanszor látom, hogy elég egy apró segítség ahhoz, hogy egy cég újabb utat, lendületet kapjon. Ez pedig fontos. Hiszen a hazai kis és középvállalkozások ismertség hiányában elvesznek. Így hát ismerjétek meg és szeressétek őket. Ezentúl minden csütörtök este, amíg igény lesz rá, cégeket mutatok be nektek, melyek szolgáltatásait, termékeit Ti is igénybe tudjátok venni. Érkezési sorrendben Attila Németh cége lesz az első, akit megismerhettek. Arra kérlek benneteket, ha lehet, kedveljétek, osszátok meg őket minél többen! Hiszen a vállalkozások sorsa rajtunk is múlik. És bizony ma a vállalkozások zöme nem a bársony székben zajlik, hanem kőkemény munka, erőfeszítés van mögötte. Amiből vagy élet lesz, vagy kudarc. Ugye segítünk? Én biztosan. Köszönöm nektek! Rea”

Már megint agymenés

“Többen kérdeztétek, mi ez az agymenés, már megint. Leírom  Ma számtalan vállalkozás él és létezik hazánkban. Vannak a hatalmas vállalatok, a jól menő középvállalkozások, és vannak azok, akiknél valóban a lé(t) a tét. Nem célom egyiket sem minősíteni, hiszen a bele fektetett munka vitathatatlan, mint ahogyan az is, hogy a reklámokra, marketingre nagyon sokszor nincs keret. És számtalan vállalkozó éli a mindennapjait otthon, ami egyben a munkahely is, sokszor kifizetetlen csekkekkel, megfizethetetlen álmokkal, és kitartással. Pedig rengetegen vannak, akik munkája egyedi, kézzel készíti, éjszakákon keresztül dolgozik, és álomszép termékek kerülnek ki a kezeik közül. Vannak olyanok is, akik még kezdők, de nagyon akarnak, de nyilvánosság nélkül nehezebb az élet. A vállalkozói élet pedig még inkább. Miért ne lehetne megmutatni, micsoda fantasztikus dolgokat alkotnak, álmodnak meg nap, mint nap? Miért ne lehetne teret engedni nekik, a héten egyetlen nap? Hiszen a vállalkozói lét nem feltétlenül a luxusról szól, sokkal inkább az akaratról. Mert a hazai vállalkozó abból fizeti a számláit, a gyermek iskolai, óvodai étkezését, abból vesz neki ruhát, gyógyszert és születésnapi ajándékot, amit megkeres. Adjunk esélyt nekik. Szeressük őket, egymás tevékenységi körét, ismerjük meg őket, és tudjuk, hogy léteznek. Mert rajtad is múlik. Rea”

Bemutatkozom: Vevőszerző honlap

Mivel a magyar vállalkozásoknak van még fejlődési lehetősége abban, hogy elegendően sok érdeklődőt vonzzanak online, szeretnék segíteni nekik, hogy hol érdemes (újra) nekikezdeni ennek; például egy vevőszerző honlap elkészítésével. Ezért felajánlok egy INGYENES WEBOLDAL ELEMZÉST, ami – ha csak egy kis kételyed is van a weboldalad teljesítményével kapcsolatban – már irányt mutat, merre lehetne fejlődni.

 


Nem tudod, hol a weboldaladban a hiba? Kérd az INGYENES WEBOLDAL ELEMZÉST!


Nem tökéletes vagy nincs is weboldalad? Gyere el egy KONZULTÁCIÓRA!


Már tudod is, mit akarsz? Kérj ajánlatot:

 

Korábbi cikkek
webmaitt supportrossz weboldal