Ők weboldal fejlesztéssel bíztak meg:

 • "3-4 éven át készülődtem arra, hogy a 15 éve elkészült weboldalunkat megújítsam. Többször beszéltem erről grafikusokkal, webfejlesztőkkel, de mindig olyan bonyolultnak tűnt, hogy inkább menekültem a feladat elől. Téged megismerve, majd következetes magyarázatodat megértve - hogy nekem mit is kellene csinálnom - minden nagyon egyszerűvé vált. Azzal, hogy megismerted a cégemet, hogy mi a tevékenységünk lényege, szuper módon és igen gyorsan összeállítottad a webes megjelenésünk ajánlott struktúráját és színvilágát, így nekem csak a szövegblokkokat és a fotókat kellett szolgáltatnom. Olyan weboldal jött létre amely végtelenül elegáns, kiegyensúlyozott; mindazt és olyan mértékben tartalmazza, amiről eddig csak álmodoztam! Köszönet érte!"

  Valkó Judit
  Valkó Judit VALKO-INTERNATIONAL Biztosítási Alkusz Kft.
 • "Korábban a weboldal fejlesztőkkel az volt a tapasztalatom, hogy általában rájuk kellett várni - olykor eltűntek egy kis időre. Nem tartották be a látványtervben elfogadott megjelenést vagy egy sablon átszínezésében látták csak a megoldást. Amióta mi együtt dolgozunk, tudom, hogy nem kell izgulnom a határidők miatt. Ezen kívül fontos számomra, hogy szakértőként állsz a feladathoz és meg tudom veled vitatni a gondolataimat és ötleteimet. A legfontosabb számomra az, hogy a design kialakításakor nem kell kompromisszumokat kötnöm, amit megtervezek, az köszön vissza a működő oldalon is. Ha ügyfeleimnek weboldalra lesz szüksége mindenképpen téged foglak felkérni a fejlesztésre :)"

  Gyovai Melinda
  Gyovai Melinda Deneris Reklámügynökség / tulajdonos
 • "Attilával nagyon könnyen lehetett együtt dolgozni, nyitott volt minden határozott elképzelésemre és azok megvalósítására, ugyanakkor nagyon jó saját tanácsokkal és javaslatokkal látott el, amelyekre egyébként nem gondoltam volna. Nyugodt és tiszta szívvel ajánlom mindenkinek aki egy gyorsan, hatékonyan dolgozó és a vevői elvárásokat maximálisan figyelembe vevő weboldal készítővel és SEO szakértővel szeretne együttműködni és ha a megfizethető ár és a határidőn belüli munkavégzés fontos kritérium!"

  Kenyeres András
  Kenyeres András Kenyeres Coaching
 • "Az együttműködésünk során a szakmai felkészültséget és a gyorsaságot értékelem leginkább. Egy ötlet megszületésekor az a legfontosabb, hogy elérjük a célpiacot, és mielőbb pénzt termelhessen az oldal. Mindkét területen kiemelkedő szolgáltatást kaptam. A következő weboldal elkészítésére, ötlet megvalósítására már átküldtem a felkérést."

  Pócz János
  Pócz János PK-TECH Kft. / tulajdonos
 • “Régóta dédelgetett álmom vált valóra: kaptam egy profi mobilbarát weboldalt és egy hozzátartozó facebook oldalt is. Mindezt Németh Attilának, tanítványomnak köszönhetem, aki – úgy tűnik – megunta azt a lehetetlen helyzetet, hogy 35 éve működik egy tánciskola, de a lehetőségekhez képest mégis kevesen tudnak róla. Attila segítségével megsokszorozódhat azok száma, akik ily módon ismerhetik meg a társastáncot, hiszen két héten belül már új párok jelentkeztek a weboldalon keresztül!"

  Kránicz József
  Kránicz József Tánctanár, a Lokomotív Táncklub vezetője

Ők webáruházuk felépítését kérték tőlem:

 • "Attilával való együttműködésünk során a szakmai felkészültséget, a gyorsaságot és a megbízhatóságot tudnám kiemelni. Nagyon könnyen lehetett vele együtt dolgozni, nyitott volt minden elképzelésemre és azok megvalósítására. Ez - úgy gondolom, hogy - a végeredményen is látszódik.  Egy nagyon szép, könnyen átlátható és használható webshop készült el. Nagyon szívesen ajánlom másoknak is, akik weboldal készítésben gondolkodnak! 🙂 "

  Ramadan Sára
  Ramadan Sára Pharma-Marketing Kft. / ügyvezető
 • "Kedves Attila! Az általad készített weblappal és webshoppal nagyon meg vagyok elégedve. Köszönöm, hogy türelemmel és megértéssel kezelted laikus kérdéseimet, ötleteimet. Ezekre mindig gyorsan jöttek a válaszok és ami a legfontosabb, hogy meg is értettem! A legfontosabb eredmény számomra, hogy egy modern, jól kezelhető webáruházunk született, amelyre már nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett és a látogatottsági adatok is folyamatosan javulnak. Továbbra is folytatjuk az együttműködést, mert az online marketing is a Te kezedben lesz!"

  Virágh Beáta
  Virágh Beáta Grafic Line Kft. / Ügyvezető
 • "Korábbi tapasztalatom más webfejlesztő cégekkel kapcsolatban az volt, hogy egy-egy project elindítása és befejezése között több hónap telt el. A minimális idő, amit rá kellett szánni egy projektre, az 8 hónap volt ezidáig (kapcsolat felvételtől a kész weboldalig).

  Ami számomra nagyon szimpatikus volt a közös munkánkban az a gyorsaság. Gyorsan megkaptam az árajánlatot, gyorsan kiválasztottuk a megfelelő design-t, gyorsan felépítetted a weboldalt, gyorsan reagáltál a kérésekre. Így gördülékenynek éreztem a közös munkát.

  Ami plusz érték, hogy mindenre kiterjedt a figyelmed, nem nekem kellett figyelmeztetnem például a kereső optimalizálásra. 🙂

  A jövőbeli terveimben, ha szerepelni fog egy weboldal és webshop indítása, biztosan Téged foglak megkeresni. :)"

  Császár Hedvig Anna
  Császár Hedvig Anna Hurricane Bt. / tulajdonos

Ők online marketing tanácsokat kértek:

 • “Mint minden induló vállalkozás, sok kihívással és problémával szembesültünk, de Attila egyike volt azoknak az embereknek, aki alig várta, hogy megoldást találjon, még akkor is, ha a feladat eredetileg nem volt a szerződés része. Ez a hozzáállás és támogatás elengedhetetlen volt a mi sikerünkhöz is.”

  Joseph C. Vitta
  Joseph C. Vitta Head of Department at Ar Rass German College
 • "Attila, fantasztikusak a marketing eredmények; ha ezt tudjuk tartani, aranyba foglalom a nevét. ☺"

  Ötvös Krisztián
  Ötvös Krisztián Partner, Global Leading Conferences
 • "Szeretném veled megosztani azt az élményemet - most már sokadszorra - amikor a hírleveled megérkezik, mindig izgalommal tölt el; megint mit fogok érteni belőle? Minden esetben az a végkövetkeztetés, hogy MEGÉRTEM, igen, csupa nagybetűvel. Nagyon jó az a nyelvezet, amit használsz, nem törekedsz csupán a hozzáértőknek szóló, csupa értelmezhetetlen szakszavak tömkelegéhez. Úgy írsz, ami egyszerre kíváncsivá is tesz és új ismeretet is tartogat. Várom a következő Hírleveled."

  Dánfalvi Géza
  Dánfalvi Géza Rockwell Security Kft. / tulajdonos, ügyvezető