Mennyibe kerül egy megújult weboldal?

 Kategória: márkaépítés

“Olyan megújult weboldal jött létre, amely végtelenül elegáns, kiegyensúlyozott; mindazt és olyan mértékben tartalmazza, amiről eddig csak álmodoztam, ráadásul elkészülte után már többmilliós plusz bevételt hozott! Köszönet érte!” – mondta Judit, egy patinás budapesti biztosítási alkusz cég vezetője.

Mi kell ahhoz, hogy egy megújult weboldal elkészüljön?

“3-4 éven át készülődtem arra, hogy a 15 éves weboldalunkat megújítsam. Többször beszéltem erről grafikusokkal, webfejlesztőkkel, de mindig olyan bonyolultnak tűnt, hogy inkább menekültem a feladat elől. Téged megismerve, majd következetes magyarázatodat megértve – hogy nekem mit is kellene csinálnom – minden nagyon egyszerűvé vált.” – köszönte meg Judit a beszélgetést, miután irodájukban körbevezetett, bemutatott a munkatársaknak, elmondta, hogy mivel foglalkoznak nap-mint-nap a kollégák, mesélt a cég több évtizedes történetéről, a kezdetekről, a sikerekről, elismerésekről, kudarcokról, bukásokról, újabb lendületekről, jelenlegi és jövőbeni célokról.

Judit talán nem bántódik meg, ha idemásolom weboldaluk az Internet Időgép által pont 3 évvel ezelőtt rögzített állapotát:

megújult weboldal

Egy kezdőoldal a logóval, elérhetőséggel. Ennyi. Ez volt a weboldaluk 15 éven keresztül, miközben egyébként sikeresen és hitelesen működtek a biztosítási piacon.

Judittal beszélgetve, az ügyfélfogadó szoba kanapéján ücsörögve megkérdezem, hogy végül is mi az, amire a legbüszkébb a cég történetéből, amire egyszerűen a fejem fölé mutatott, ahol egymás mellett sorakoztak a legnagyobb biztosítótársaságok elismerő oklevelei, illetve a polcon a szintén elismeréseket megörökítő szobrocskák, plasztikák. Ez a legfontosabb üzenet. Meg is örökítettem az új weboldalon.

15 év #hangyabetűs online jelenlét után mi kellett ahhoz, hogy megújult weboldal (http://epitesbiztositasok.hu/) birtokába jusson a vállalkozás?

Nem más, mint hit a cégben és egy nagy levegő.

Hogy mennyibe kerül valójában egy megújult weboldal? Ez a kérdés itt nem megválaszolható, de egy biztos: pénzben nem sokba. Sokkal inkább kerül elhatározásba, töretlen hitbe, és annak végiggondolásába, hogy mik a valódi értékei a vállalkozásnak.

 


Nem tudja, hol a weboldalában a hiba? Kérje az INGYENES WEBOLDAL ELEMZÉST!


Nem tökéletes vagy nincs is weboldala? Jöjjön el egy KONZULTÁCIÓRA!


Már tudja is, mit akar? Kérjen ajánlatot:

Korábbi cikkek
weboldal lehetőségseo ígéret