Ki áll a WebMaITT mögött? Hogyan lettem weboldal fejlesztő, online marketing és közösségi média szakértő? Az internetes ügyfélszerzésről érthetően.

Ki áll a WebMaITT mögött? Hogyan lettem weboldal fejlesztő, online marketing és közösségi média szakértő?

Az internetes ügyfélszerzésről érthetően.

Németh Attilának hívnak, pályám korábbi szakaszában olyan vállalatok számára végeztem műszaki fejlesztést és projektvezetést. Ilyenek voltak a General Electric, a Volkswagen, a BMW vagy a Mercedes.

közösségi média szakértő7 éven keresztül voltam egy német automatizálási multivállalat, a Festo oktatási osztályának vezetője. Itt egyik fő feladatom képzések és korszerű oktatási eszközök marketingje és PR-jának kitalálása, megtervezése és végrehajtása volt. Legnagyobb sikereimet országos és nemzetközi szakmai versenyek (Shizuoka, Graz, Lissabon, London, Spa-Francorchamps, Leipzig) megrendezésével értem el. Ezek a rendezvények összhangban voltak a cég imázsával, termékeinek magas minőségével, és rengetegen beszéltek róla országos és nemzetközi szinten.

Nagyon büszke vagyok arra,

hogy ezzel a tevékenységemmel, küldetésemmel hozzájárulhattam mind a felsőoktatás, mind pedig a szakképzés színvonalának emeléséhez. Rengeteg fiatalt sikerült lelkes és hozzáértő szakemberré nevelnünk az évek alatt, hogy e rendezvények PR-ja által nagyobb elismerést kapjon a szakértelem.

Az üzleti érdekek és szempontok azonban 4 éve más helyre és más feladatra szólítottak.

Megváltozott az üzleti környezet, és egy multinál ez az elválással egyenlő, azaz megszűnt a pozícióm. Másnap felhívtak viszont a német központból, hogy felkérnének egy új kihívásra, így a rákövetkező projektem során külföldön találtam magam. Ekkor nagyon hamar az online marketing és közösségi média szakértő tevékenység felé fordultam.

Szaúd-Arábiában, a világon az egyik legnagyobb internet és közösségi média penetrációval

rendelkező országban új szakképző intézmények felállítása és elindítása volt a feladatom, ahol rám hárult az informatikai rendszer, valamint a weboldal, facebook  és twitter csatornák kialakítása. Tanítómestereim az Öbölben az egyik leginkább elismert digitális média ügynökség munkatársai voltak.

Közösségi Média Szakértő nemzetközi bizonyítványt

is szereztem, így hazaköltözésem után itthon elindítottam közösségi média szakértő szolgáltatásomat közösségi média marketing és tartalommarketing terén a legújabb trendek figyelembevételével.

Gyakorlati tapasztalat

Külföldi projektem során egy blogot is írtam ottani kalandjaimról, tapasztalataimról, és rájöttem, hogy a WordPress ma a legalkalmasabb platform arra, hogy új vállalkozások egyszerűen, gyorsan és költségkímélő módon bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat célcsoportjuk számára, kihasználva a keresőoptimalizálás és tartalommarketing lehetőségeit.

KKV-k életét változtatom meg, hogy az ügyfelek keressék fel őket, nem fordítva, és olyanokat vonzzanak be, akikkel a legkönnyebb együttműködniük.

Média-megjelenéseim

Mi történik a Facebook mögött?

Sztárok helyett bloggerek, álhírek

álhírek

Internetes közösségi marketing

online marketing

Ügyfeleim véleménye

 • "Korábban a weboldal fejlesztőkkel az volt a tapasztalatom, hogy általában rájuk kellett várni - olykor eltűntek egy kis időre. Nem tartották be a látványtervben elfogadott megjelenést vagy egy sablon átszínezésében látták csak a megoldást.Amióta mi együtt dolgozunk, tudom, hogy nem kell izgulnom a határidők miatt. Ezen kívül fontos számomra, hogy szakértőként állsz a feladathoz és meg tudom veled vitatni a gondolataimat és ötleteimet.A legfontosabb számomra az, hogy a design kialakításakor nem kell kompromisszumokat kötnöm, amit megtervezek, az köszön vissza a működő oldalon is.Ha ügyfeleimnek weboldalra lesz szüksége mindenképpen téged foglak felkérni a fejlesztésre :)"

  Sütő Melinda
  Sütő Melinda Deneris Reklámügynökség / tulajdonos
 • "3-4 éven át készülődtem arra, hogy a 15 éves weboldalunkat megújítsam. Többször beszéltem erről grafikusokkal, webfejlesztőkkel, de mindig olyan bonyolultnak tűnt, hogy inkább menekültem a feladat elől. Téged megismerve, majd következetes magyarázatodat megértve - hogy nekem mit is kellene csinálnom - minden nagyon egyszerűvé vált. Olyan weboldal jött létre amely végtelenül elegáns, kiegyensúlyozott; mindazt és olyan mértékben tartalmazza, amiről eddig csak álmodoztam, ráadásul elkészülte után már többmilliós plusz bevételt hozott! Köszönet érte!"elegáns weboldal

  Valkó Judit
  Valkó Judit VALKO-INTERNATIONAL Biztosítási Alkusz Kft.

Miben tudok segíteni?

A WebMaITT online marketinggel foglalkozik; azon belül mobilbarát, reszponzív weboldalak, idegen nyelvű honlap készítésével, többnyelvű webáruházakkal, keresőmarketinggel, közösségi hálózat építéssel és e-mail kampányokkal. Online marketing tanácsadást is szívesen vállalok, amennyiben Önöknél van marketing csapat, de szeretnék, hogy az online megjelenés rendszerezettebb, mérhetőbb legyen és több hasznot hozzon.

Kiknek tudok segíteni?

 • Olyan vállalkozásoknak, akiknek csak egy facebook-oldaluk van, vagy csak egy online szaknévsorban szerepelnek, esetleg kezdő vállalkozások
 • Olyanoknak, akiknek régi, nem mobilbarát a weboldaluk
 • Akiknek van weboldaluk, de szeretnék, hogy az több bevételt termeljen
 • Azoknak, akik webáruház létrehozásán gondolkoznak
 • Akiknek többnyelvű weboldalra vagy webáruházra van szükségük, mert külföldön is terjeszkednének
 • Azoknak, akik nem akarnak elveszni a marketing szakkifejezések dzsungelében, hanem érthető, mérhető és hasznot hajtó kampányokat akarnak
 • Akiknek van idejük együttműködni a fejlesztés vagy a kampányok során
 • Akik profitot termelő megoldást keresnek

Bele tudom élni magam – a különbség az üzleti ismeretekben van

Ha egyike a fentieknek – azoknak, akiknek segíteni tudok -, miért érdemes velem találkoznia?: A velem való találkozással minden részletre kiterjedően, de érthetően el fogom magyarázni az online marketing lehetőségeit, és alaposan ki fogom kérdezni az igényeiről, ami alapján a vállalkozására szabott javaslatokkal fogom ellátni. Csaknem 10 éves marketing-tapasztalatom és 5 éves közösségi média szakértő tapasztalatom alapján biztosíthatom, hogy jól bele tudom élni magam a vállalkozása kihívásaiba, és a pénzéért a leghatékonyabb online üzletfejlesztő szolgáltatást kapja mérhetően.

Egyedül nem megy

Rólam az a vélemény alakult ki , hogy gyorsan és proaktívan dolgozom. Bemutató weboldalt általában 4-5 hétre szoktam vállalni, de tapasztalatom szerint az elkészülési határidő nagyban a megbízó adatszolgáltatásának (szövegek, képek, dizájn elemek) gyorsaságán (vagy inkább sokszor a lassúságán) múlik, azaz állíthatom, hogy rám még nem kellett várni.

Szolgáltatásaimnak fokozatai vannak. A PREMIUM szolgáltatáscsomag a legmagasabb, ami egyedi weboldalt foglal magában valamint olyan opciókat, amik lehetővé teszik olyan online ügyfélszerzési csatornák kialakítását és kiaknázását, mint szegmentált automata hírlevelek, közösségi média integrálása, intelligens ügyfélszerző űrlapok vagy akár keresőhirdetések.

Mindig karbantartással együtt

Weboldalaimat minden esetben karbantartási szolgáltatással kínálom, és opcionális, de nagyon erősen javasolt hacker elleni védelemmel látom el. Weboldalaimat olyan módszertannal készítem, hogy esetleges (messze nem kívánt) kiesésem esetén is egy hozzáértő fejlesztő magabiztosan tovább tudja vinni. Ezért a legjobb minőségű eszközöket használom a fejlesztéshez és komoly nemzetközi fejlesztői háttér áll mögöttem, mintha egy virtuális cégem lenne; a legjobbak közül válogathatok.

Ideális megbízóim

azok, akik folyamatos kommunikációval és együttműködéssel maguk is aktívan részt vesznek a fejlesztésben, gondolkozásban, és igényük van az általuk is vállalható hiteles online megjelenésre. Ennek érdekében már egy szakmai javaslatot és árajánlatot is csak részletes elképzelésere-specifikációra adok. Rendszerint még a specifikáció megértése után is további kérdéssort teszek fel az üzleti célra, célcsoport(ok)ra, megjeleníteni kívánt értékekre, üzenetre és a kívánt funkcionalitásra vonatkozóan. Ennek megbeszélése után szoktam ajánlatot küldeni immár arra, amit mindketten pontosan a kívánt feladatként értelmezünk.

Ők is megbíznak bennem

Hiszek a személyes kapcsolatok erejében.

A WebMaITT a BNI, a világ legnagyobb üzletajánló szervezetének tagja. Sok értékes üzleti és partneri kapcsolatot építettem ki e minőségi hátteret nyújtó keretrendszer segítségével, és az Önök teljes körű kiszolgálása érdekében is ezt a személyes kapcsolatra alapuló megközelítést alkalmazom.

Közösségi média szakértő

Versenyezni jó.

Amikor versenyez az ember mások ellen,

nem “ellenük van”, hanem önmagát próbálja fejleszteni olyan szintre, hogy a többiek elé kerüljön. Ezen az úton haladni sok lemondással jár, de közben sokat is tanul az ember, amivel főleg önmagát emelheti, a tudását bővítheti. Ez a tudás mind beépül, és a későbbiek során (remélhetőleg nagy) részben készséggé fejlődik. Igaz a Coubertain-nek tulajdonított mondás (egyébként nem ő mondta): “Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos!” – olyan értelemben, hogy önmagunk fejlődése sokkal fontosabb magánál a győzelemnél.

A 2018-as Az Év honlapja pályázat SEOsiker TOP20 különversenyén  a www.goodwillconsulting.hu honlapom díjazott lett.

keresőoptimalizálási szakértő

Hiszek a tiszta és átlátható működésben.

A WebMaITT a Bridge Budapest, a CEU Business School és a Transparency International Magyarország “Vállalható Vállalkozás önellenőrző teszt” alapján végiggondolta, mire érdemes odafigyelni, hol tart az átláthatóság, a tudatosság, a felelős üzleti magatartás terén. A teszt kitöltése alapján 96%-os eredményt ért el, így a vállalkozás büszkén viselheti a Vállalható Vállalkozás címet.

Hiszek a szakmai alázatban és az ügyfelekkel kölcsönös tisztelettudó együttműködésben.

A WebMaITT regisztrált tagja a Magyar Marketing Szövetség Marketing.hu szakmai közösségének.

A marketingszakma egyre jelentősebb szerepe növekvő veszélyeket, etikátlanságra csábító helyzeteket, felkészületlenségből, kóklerségből eredő hibás megoldásokat is magával hozhat, melyek piaci károkat okozhatnak a vállalkozásoknak. Ezek a szakmaiatlanságok ronthatják a marketing egészének megítélését.

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) szakmai minősítő rendszere részben ezen anomáliák megszüntetésére, minimalizálására irányul. A Marketing.hu oldal olyan platform, ahol a regisztráció mellett ellenőrzött, minősített szakmai információbázis kialakítása folyik, mely orientálja, segíti a marketingpiac szereplőinek döntéseit, tudatosítja a versenyelőnyöket, csökkenti a kockázatot a megbízók és megbízottak, a munkaadók és munkavállalók oldalán egyaránt.