Önnel is előfordult már, hogy amikor keres valamit az interneten, nem mindig találja meg rögtön, amit szeretne, vagy a találatok zavarosak? Abban tudok segíteni vállalkozásoknak, hogy keresőoptimalizálás szakértő szolgáltatásommal segítsem őket abban, hogy

  • megtalálják őket potenciális ügyfeleik,
  • lehetőleg az első találati oldalon szerepeljenek,
  • a találati listában tiszta és világos üzenetet közvetítsenek, és
  • minél széleskörűbb tájékoztatást adjanak, hogy aztán
  • az érdeklődők rá is kattintsanak a találatra, és ellátogassanak a weboldalukra.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS SZAKÉRTŐ SZOLGÁLTATÁS

Miből áll a keresőoptimalizálás, vagy angol nevén SEO?

Röviden és nagyon leegyszerűsítve arról van szó, hogy a legnagyobb keresőcég, a Google számos feltételt támaszt egy weboldallal szemben, mégpedig leginkább azt szereti, ha az

  • tömör, lényegre törő,
  • könnyen olvasható,
  • tagolt, és nem utolsósorban
  • egy adott kulcsszóra fókuszáló.

Ezeken kívül még számos feltételt szab arra, hogy a teljes honlap milyen technikai és tartalmi feltételeknek feleljen meg.

A keresőoptimalizálás egy weboldal általában több eszközzel körülbelül 120 paraméter szerinti vizsgálatát és alakítását jelenti. Ezek között vannak egyszerűek és nagyon bonyolultak is, illetve vannak könnyen és egész nehezen megvalósíthatók.

Akkor most ijesztő / lehetetlen feladat egy weboldal keresőoptimalizálása?

Már egy ideje weboldalakkal foglalkoztam, amikor természetesen felmerült, hogy azok legyenek ügyfélszerzőek is, azaz legyenek keresőoptimalizáltak = vonzzák be azokat az érdeklődőket, aki egy bizonyos terméket / szolgáltatást keresnek.

Első látásra ijesztőnek tűnik a dolog, de igazából nem ördöngösség egy szakmai cikket vagy blogbejegyzést jól optimalizálni. Ez kb. 2 óra alatt megtanulható bárki számára, aki tud írni és jó a helyesírása.

Egy egész honlapot optimalizálni már valóban nagy és összefüggő feladat és keresőoptimalizálás szakértő segítségét igényli. Például, amikor Az Év honlapja versenyre benevezett weboldalt optimalizáltam, sok munkaórával finomítottam a technikai és tartalmi részleteket, hogy a legigényesebb elemzésnek is megfeleljen:

keresőoptimalizálás szakértő

A keresőoptimalizálás szakértő tevékenységének a csúcsa az, amikor több éves munkával akár olyan optimalizálási szintre juttat egy weboldalt, hogy oda sorba állnak a jelentkezők, hogy ingyen vendégcikket írhassanak, és abban visszalinkelhessenek a saját weboldalukra, hogy annak elismertsége ezáltal is nőjön.

KERESŐMARKETING SZOLGÁLTATÁS

A keresőoptimalizálás szakértő szolgáltatást azért hoztam létre, hogy az Ön vállalkozása, weboldala elérhesse az internetes keresőkben azt a célcsoportot, amelyből az Ön potenciális ügyfelei válhatnak a későbbiekben.

A legértékesebb látogatók weboldalunkon ugyanis azok, akik egy adott kulcskifejezés vagy kulcsszó keresőbe írásával találtak el oda, hiszen ők már kifejezték érdeklődésüket szolgáltatásunk vagy termékünk iránt.  A keresőmotorok találati listáján való megjelenés ezért alapvető fontosságú vállalkozásunk sikeres működéséhez.

A keresőmarketing szolgáltatás két fő elemből áll: keresőoptimalizálás (SEO) és kereső-hirdetések (PPC).

A két látogatottság-növelő technika alkalmazható külön-külön is, de együttes alkalmazásukkal érhető el a megfelelő hatékonyság, ugyanis a két különböző forgalmi csatorna más-más jellegű felhasználókat vonzhat a weboldalunkra.

A weboldalak látogatottság-növelésének további fontos csatornái a közösségi média oldalak, mint például a Facebook, a Twitter vagy a világon a második legnagyobb keresési forgamlat bonyolító Youtube. Keresőmarketing szolgáltatásom további (harmadik) eleme ezért a közösségi média optimalizálás (SMO – Social Media Optimization), amely technika alkalmazásával – a két fő látogatottságnövelő keresőmarketing technika támogatására – weboldalát népszerűsítem a közösségi média platformokon is.

Keresőmarketing szolgáltatásaimat igénybe veheti külön-külön is, de igazán hatékony látogatottság növelő stratégiát a két vagy három technika együttes alkalmazásával valósíthatunk csak meg.

Válassza ki az Ön weboldala számára megfelelő keresőmarketing csomag ajánlatot és növelje vállalkozásának internetes hatékonyságát már rövid távon is.

Amikor megbízást kapok weboldalak, szakmai blogok keresőoptimalizálására, akkor egyrészt a legkorszerűbb eszközökkel mérem és igazolom, hogy az átalakított oldal “zöld lámpát kapott”, azaz a lehető legtöbb látogatót fogja vonzani, másrészt – külön kérhető – stilisztikai szerkesztési szolgáltatásom keretében megszüntetem a helyesírási hibákat, vesszőhibákat, esetleges elírásokat, és lerövidítem, érthetőbbé teszem a szöveget.

Végül marketing szempontból is javaslatot adok / átdolgozom, hogy minél jobban célba találjon. Érdeklődése esetén kérem, külön jelezze, ha szerkesztési szolgáltatást is kér!