KERESŐMARKETING SZOLGÁLTATÁS

reszponzív mobilbarát weboldal

Keresőmarketing = keresőoptimalizálás + keresőhirdetés

A keresőmarketing szolgáltatást azért hoztam létre, hogy az Ön vállalkozása, weboldala elérhesse az internetes keresőkben azt a célcsoportot, amelyből az Ön potenciális ügyfelei válhatnak a későbbiekben.

A legértékesebb látogatók weboldalunkon ugyanis azok, akik egy adott kulcskifejezés vagy kulcsszó keresőbe írásával találtak el oda, hiszen ők már kifejezték érdeklődésüket szolgáltatásunk vagy termékünk iránt.  A keresőmotorok találati listáján való megjelenés ezért alapvető fontosságú vállalkozásunk sikeres működéséhez.

A keresőmarketing szolgáltatás két fő elemből áll: keresőoptimalizálás (SEO) és kereső-hirdetések (PPC).

A két látogatottság-növelő technika alkalmazható külön-külön is, de együttes alkalmazásukkal érhető el a megfelelő hatékonyság, ugyanis a két különböző forgalmi csatorna más-más jellegű felhasználókat vonzhat a weboldalunkra.

A weboldalak látogatottság-növelésének további fontos csatornái a közösségi média oldalak, mint például a Facebook, a Twitter vagy a világon a második legnagyobb keresési forgamlat bonyolító Youtube. Keresőmarketing szolgáltatásom további (harmadik) eleme ezért a közösségi média optimalizálás (SMO – Social Media Optimization), amely technika alkalmazásával – a két fő látogatottságnövelő keresőmarketing technika támogatására – weboldalát népszerűsítem a közösségi média platformokon is.

Keresőmarketing szolgáltatásaimat igénybe veheti külön-külön is, de igazán hatékony látogatottság növelő stratégiát a két vagy három technika együttes alkalmazásával valósíthatunk csak meg.

Válassza ki az Ön weboldala számára megfelelő keresőmarketing csomag ajánlatot és növelje vállalkozásának internetes hatékonyságát már rövid távon is.

KERESŐ- OPTIMALIZÁLÁS

Új weboldalának fejlesztése nem ér véget a dizájn átvételével. Az örömteli pillanat után még fontos feladat vár Önre: keresőoptimalizálás segítségével új látogatókat kell szereznie weboldalára, hogy belőlük érdeklődő és majd vevő váljon. El kell érnünk, hogy oldalunk az egyes kulcsszavakra előkelő helyen szerepeljen.

Általában elmondható, hogy a legfontosabb a jó tartalom. Tegye fel Magának a kérdést: weboldala látogatói érdekesnek, tömörnek, de tartalmasnak ítélnék, amit ott megjelentet?

Mert nincs más weboldal keresőoptimalizálás eszköz, amivel

  • értékes látogatókat tudna szerezni ingyen,
  • még az értékesítés előtt meg tudná győzni az olvasókat,
  • rajongó közösséget tudna építeni, akik jó hírét terjesztenék,
  • megszólíthatja az új látogatókat és mondhatna újat a régieknek is,
  • összességében folyamatosan növelni tudná vállalkozása hitelességét.

(Akik mást mondanak: trükköznek és nem mondanak igazat.)

A Google az elmúlt években folyamatosan változtatta az algoritmusát és ezáltal a weboldal keresőoptimalizálás szempontjait, de egy mindig maradt: a cél, hogy a jó minőségű, az olvasók számára érdekes, értékes, jól olvasható tartalmak kerüljenek a találati listák élére.

PREMIUM WEBOLDAL csomagom tartalmazza a keresőoptimalizálás szolgáltatást

Amikor megbízást kapok weboldalak, szakmai blogok keresőoptimalizálására, akkor egyrészt a legkorszerűbb eszközökkel mérem és igazolom, hogy az átalakított oldal “zöld lámpát kapott”, azaz a lehető legtöbb látogatót fogja vonzani, másrészt – külön kérhető – stilisztikai szerkesztési szolgáltatásom keretében megszüntetem a helyesírási hibákat, vesszőhibákat, esetleges elírásokat, és lerövidítem, érthetőbbé teszem a szöveget.

Végül marketing szempontból is javaslatot adok / átdolgozom, hogy minél jobban célba találjon. Érdeklődése esetén kérem, külön jelezze, ha szerkesztési szolgáltatást is kér!