Ingyenes weboldal – nem vagyunk rá büszk​ék

 Kategória: dizájn, márkaépítés, PR

Ha ismerősének ingyenes weboldal szolgáltatónál van üzleti weboldala, kérdezze meg, hogy mennyire büszke rá!

– A nap cheguevarája – 

Melyik esőkabátban sétálna végig a Körúton – egy ingyenes, repiajándékként kapott régi darabban, vagy a legújabb Helly Hansen modellben?

Június végét írtunk, amikor gyakoriak voltak a zivatarok, ezért reggel elővettem egy esőkabátot, ami legelőször a kezembe került; egy 20 (vagy 30?) éves darabot, amit már csak kertészkedés közben használunk rossz időben.

Magammal vittem, de elgondolkoztam, hogy vajon tényleg felvenném-e akkor is, ha eleredne az eső, és a városban, mondjuk a Körúton kellene végigsétálnom benne.

Bevallom, nem.

Folyton arra gondolnék, hogy mások előtt szégyenkeznem kell a viseletem miatt. Lehet, hogy megteszi, megvéd az esőtől, de hiú módon úgy érezném, rosszabb képet festene rólam, mint amit szeretnék. Ráadásul olyasvalamit reklámoznék vele, ami nincs is szándékomban.

Így vagyunk egy ingyenes weboldal esetében is. Egy kicsit mindig szégyelljük.

Kérdezze meg ezért az ismerősét, hogy vajon

a Webnode,

az eoldal vagy a

SimpleSite, esetleg más ingyenes weboldal szolgáltatással készült a weboldala…

…és mondja el neki, hogy ebben az esetben sem ingyenes a szolgáltatás, mert vagy fizetni kell a tényleg hasznos szolgáltatásokért vagy  ő maga lesz az áru (mondjuk eladják az email címét spammelőknek).

 


 

Naponta ezerszámra készülnek új weboldalak a világban. Blogok, személyes weboldalak, üzleti weboldalak, webáruházak. A fellelhető ingyenes weboldal készítő eszközök tárháza szinte végtelen és a legtöbben ezt is szeretnék: ha weboldaluk ingyenes lenne, pár perc alatt készülne el és azután magától végezné a dolgát.

Sokan érdeklődnek az ingyenes weboldal készítő szolgáltatók csábító ajánlatai után, és remélik, hogy valóban lehetséges ingyen hozzájutni hatásos, ízléses, biztonságos és jól működő weboldalhoz.

Elvégeztem egy kutatást – magam is rákerestem ilyen szolgáltatásokra, illetve rákattintottam az ezt hirdető linkekre. Sőt, néhány szolgáltatásra regisztráltam is, mert kíváncsi voltam, hogy az ingyenesség és a szép hirdetés vajon mit takar.

Mik az ingyenes weboldal szolgáltatások jellemzői? Lássuk az eredményt!

Ingyenes-e az ingyenes weboldal? Részletes tanulmány ITT >>>

 


Nem tudja, hol a weboldalában a hiba? Kérje az INGYENES WEBOLDAL ELEMZÉST!


Nem tökéletes a weboldala? Jöjjön el egy KONZULTÁCIÓRA!


Már tudja is, mit akar? Kérjen ajánlatot:

Korábbi cikkek
Antónia álmatéves hívás