Antónia álma

 Kategória: keresőoptimalizálás

Így kiáltott fel e-mailben ma Antónia, egy kedves ismerősöm:

“Hát ez gyors volt és részletes :))”

“Nagyon hálás vagyok a leírtakért, és persze sok meglepetés nem ért. Olcsó húsnak híg a leve, ez tiszta sor, de ez is együtt fog haladni a vállalkozás sikerességével, most minden “low cost”-alapon megy. De legalább nem hangyabetűs :DD. És természetesen alig várom, hogy a bevételi oldal fellendülése okán “hivatalosan” is együttműködjünk :))”

Mi Antónia álma? Miért fordult hozzám?

Ezért:
Szia Attila,
Egy saját vállalkozás keretében még tavaly év végén elkezdtem forgalmazni a Miabankoki termékeit, egyben kitaláltam a rendkívül fantáziadús “Hai Miabankoki Antoinette” márkanevet mindehhez. Létrehoztam egy domaint, ingyenes Mobirise weblapszerkesztővel egy honlapot (amihez már most látom hogy alaposan hozzá kell nyúlni) + facebook profilt + facebook oldalt.
Miért is írok?  :)) Mert a véleményedet szeretném megismerni mindezzel kapcsolatban, kihez is fordulhatnék ugye :)))
Őszinte leszek, egyelőre a bevételi oldal felfutóban van, így nem tudom megengedni magamnak, hogy hivatalosan megbízzalak a szokásos munkákkal.
Így kérlek, csak olyan mértékben segíts tanácsokkal / ötletekkel, ami belefér a “baráti tanács” kategóriába :))
Előre is köszi a segítséget és a kendőzetlen véleményt :))
Szép napot!
Tóni

Mit válaszoltam én? (kendőzetlenül, persze)

Szia Tóni,

Természetesen. 😊

Népszerűség: Az oldal egyáltalán nem ismert még az interneten, azaz nincs rámutató hivatkozás. A weblap és cég nem szerepel a Facebook közösségben, vagy az oldalán nem használ erre utaló hivatkozást, vagy a Facebook-on nem a pontos weboldal-cím szerepel.

Tartalom: Semmilyen módon nincs keresőoptimalizálva: nincsenek kulcsszavak, nincs oldalcím és meta-leírás megadva, így a keresőben nem fognak rátalálni. Az aloldalak véletlenszerű vizsgálatakor egyezőséget találtunk a meta elemekben. A HTML forráskód mérete még nem éri el az átlagot, azaz kevés az oldalon a tartalom.

Technológia: Ez a weboldal nem tartalmaz robots.txt fájlt, azaz a keresőrobotok nem tudnak mit kezdeni vele, tehát ismétcsak nem fognak az emberek a keresőben rátalálni. Ez a weboldal nem használja ki az Open Graph protokoll lehetőségeit, azaz a Facebook-on nem szépen megosztható, ami látszik is a Fb-oldalon. A honlapon nem találtunk mikroformátumot vagy mikroadatot, azaz a Google találati listában – ha egyáltalán megjelenne – nem tüntetne fel magáról releváns részleteket (címet, leírást, linkeket). Az oldalon nem találtunk kapcsolatfelvételre szolgáló űrlapot, ahol a látogató közvetlenül visszajelezhetne igényeivel kapcsolatban, kérdéseket tehet fel, vagy feliratkozhatna hírlevélre. A megnézett oldalakon e-mail címet találtunk a tartalomban, ami spammelésre ad lehetőséget.

Összességében a fenti hibahalmaz egy gyenge minőségű weboldalt mutat be. Ennek oka a gyenge minőségű ingyenes weboldalkészítő.

Amennyiben odáig jut a vállalkozásod, hogy a továbblépés szükséges és finanszírozható, egy konzultáció keretében folytathatnánk a beszélgetést:

https://www.webmaitt.hu/online-marketing-tanacsadas/

Szép napot!

Köszönöm és üdv,

Attila

 

Szóval, ha vállalkozása felfuttatásában gondolkozik, keressen meg!

 

(Antóniát persze nem így hívják, csak ma Antónia napja van. Üzleti titkai és személyiségi jogai megvédése végett elferdítettem a nevét és a nemét.)


Nem tudja, hol a weboldalában a hiba? Kérje az INGYENES WEBOLDAL ELEMZÉST!


Nem tökéletes a weboldala? Jöjjön el egy KONZULTÁCIÓRA!


Már tudja is, mit akar? Kérjen ajánlatot:

Korábbi cikkek
seo hibaingyenes weboldal