A weboldal lehetőség vagy nyűg?

 Kategória: márkaépítés

Szomorú látni, hogy nem kevés vállalkozás számára egy weboldal lehetőség helyett sajnos kellemetlen kötelezettséggé válik. Sok weboldal elemzést végzek, és azt látom, hogy a vállalkozók, vállalkozások igyekeznek beletenni apait-anyait a weboldalba, sokan ennek kapcsán termékfejlesztésbe, szolgáltatás-fejlesztésbe is fognak, majd lelkesen várják a hatást, az eredményeket.

Vannak olyanok, akik számára sajnos a weboldal lehetőség helyett nyűggé vált:

Üdvözlöm!
Köszönöm szépen a gyors visszajelzést.
Nagyon hasznos információkat tudtam meg, amik azért mélységesen elszomorítanak…
Maga az oldal az én tervezésemmel készült, s mindezeket a pontokat, amiket felsorolt, a weboldal készítője nem említett. Sok kérésem és kérdésem volt felé, – de engem, mint laikust – könnyedén és gyorsan leráz… 🙁
Apróságokat, amiket kérek, megcsinál, de szakmai hozzátétele, javaslata nincs…
Az sem tudom, hogy hogyan tudnám népszerűbbé tenni akár link rámutatásával, vagy hogyan kerülhetnék “be” a Youtube közösségbe.
Amikor kitaláltam ezt a webáruházasdit, igen jó ötletnek tűnt, de mostanság csak nyűgnek tartom. Remek kiegészítése lenne a boltomnak, azért is, mert vannak igazán különleges és egyedi termékeim is. Veszek még egy lendületet Önnek köszönhetően, és megpróbálom valami módon fellendíteni az oldalt.
Hálás köszönettel:

Alig van annál elkeserítőbb, mint amikor a saját lelkesedésünk, tenni akarásunk nem talál megfelelő szakmai partnerre. Amikor azt érezzük, hogy “könnyedén és gyorsan leráznak” bennünket. Amikor igyekeznek tőlünk minél gyorsabban szabadulni. Csak fizessük ki a “kész” weboldalt, és többé ne zavarogjunk…

Mert laikusok vagyunk

Köszönöm  az elemzést, Én rosszabbra számítottam.
Amit nem értek az a meta kulcsszó dolog…Sok helyen (online elemzések) találkoztam azzal, hogy ez a meta kulcsszó dolog használata felesleges, mert a gugli már nem foglalkozik vele. Most akkor kell vagy nem? Valamint a kulcsszó sűrűség ami a leírások alapján 1 és 3 százalék közötti értéket határoz meg…
A webnode-os honlap hátrányaival tisztában vagyok, de egyenlőre erre van lehetőségem…

Az ilyen kérdésfelvetés megérdemel egy alapos és szakmai, de azért laikus számára is érthető magyarázatot, nem? És tudja, miért? Mert süt belőle, hogy a vállalkozás tulajdonosa a saját tudása, ideje és lehetőségeihez képest igyekezett és igyekszik mindent megtenni azért, hogy a weboldala érdeklődőket, majd aztán vevőket szerezzen.

Lelkesedésből beleássuk magunkat az internetes ügyfélszerzésbe, és már csak egy kicsi hiányzik

Igen amatőr vagyok és ez a második weboldal amit készítettem baráti alapon. Az első amit férjemnek csináltam, igen jól sikerült egyből. A google keresésben az első oldal második-harmadik helyén megjelenítődött és a mai napig tartja magát. Ezen felbátorodva vágtam bele az új oldal elkészítésébe. Egy magyar szolgáltató sablonját használom, hogy jobban lehessen a gyártott termékeket bemutatni partnereinknek és  a weboldal lehetőség is egyben, hogy új vevőket is becsaljunk. Figyelem a Webmestert és én is látom, gyenge a keresési helyezkedése, azaz sehol sincs. Ezen szeretnék javítani. Kérdésem, ezt befolyásolja-e az eu. domain vagy sem? Mivel véleményem szerint a keresőoptimalizálása megfelelő. A kulcsszavak is jók.

Kívánom, hogy minden ilyen hozzáállású vállalakozás legyen sikeres; akár találja is meg végül azt a webfejlesztőt / marketingest, akivel jól megértik egymást és aki “fogja a kezét” a sikerhez vezető utolsó fontos lépések megtételében.

Mert megérdemlik!

 

 


Nem tudja, hol a weboldalában a hiba? Kérje az INGYENES WEBOLDAL ELEMZÉST!


Nem tökéletes vagy nincs is weboldala? Jöjjön el egy KONZULTÁCIÓRA!


Már tudja is, mit akar? Kérjen ajánlatot:

Korábbi cikkek
biztonsági résmegújult weboldal